Finalització del treball de camp d’Obscat6

Ens trobem a la recta final del treball de camp de la sisena edició de l’Observatori de Govern Local. Al llarg del mes vinent es realitzaran, excepcionalment i de manera molt puntual, aquelles entrevistes que hagin pogut quedar pendents, però el gran gruix del treball de camp ja ha quedat finalitzat.

Durant el mes de desembre s’enviarà un informe preliminar als Ajuntaments que han participat en l’Observatori, per tal que disposin de la informació el més ràpid possible. Més endavant farem arribar un segon document on s’inclouran les dades de tots els municipis que finalment hagin participat en l’Observatori, per tal que la documentació que els enviem sigui el més acurada i completa possible.

Aquest doble enviament suposa una novetat respecte edicions anteriors en que s’esperava a fer arribar la versió completa i definitiva als ens participants. Hem cregut convenient accelerar el procés i facilitar als Ajuntaments, en el mes de desembre, un informe preliminar que contingui els indicadors que es generen de l’enquesta de l’Observatori de Govern Local, per tal que puguin resultar d’utilitat per la preparació de l’any 2014.

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s