Hem iniciat l’enviament dels informes preliminars de l’Informe de l’Observatori de Govern Local (ObsCat6).

La situació de constrenyiment econòmic ha provocat que el desenvolupament d’aquesta sisena edició hagi implicat alguns esforços suplementaris. D’una banda, per tal d’agilitzar procediments i millorar el procés de recollida de dades, el qüestionari s’ha reduït de forma important. Aquesta reducció és fruit d’una optimització del tractament de la informació. Una altra innovació ha estat la introducció d’un sistema de resposta mitjançant formulari d’internet que s’ha desenvolupat com a experiència pilot. Cal dir que estem molt satisfets del funcionament d’aquesta nova eina i esperem que el número de municipis que segueixi aquesta modalitat s’incrementi en la propera edició.

 

D’altra banda, però, i en aquest cas de forma aliena a la nostra voluntat, el treball de camp s’ha  hagut de dur a terme amb una temporalització diferent. L’inici d’aquesta edició es va produir amb nou mesos de retard respecte les anteriors. Tot i així, i per tal de poder donar resposta a les necessitats d’informació per al tancament de l’exercici i al nostre compromís de retorn amb els municipis participants, hem optat per confeccionar un informe preliminar amb dades encara en procés de validació. Així, enviem ara un avançament de resultats i editarem un informe definitiu que es lliurarà cap al mes de febrer.

 

El document d’avançament de resultats té algunes peculiaritats tècniques  vinculades essencialment al número d’individus (N); és a dir, els indicadors estan construïts amb un número més baix de dades municipals. Aquest fet pot generar que un cop es confeccioni l’informe definitiu existeixin algunes diferències en els indicadors que, en principi, haurien de ser de matís. Tot i així, la informació tractada ha estat sotmesa a criteris de validació i depuració rigorosos. En qualsevol cas, com sempre, confeccionarem informes a mida, per a aquells municipis que ho sol·licitin. 

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s