Fi del treball de camp de la setena onada de l’Observatori de Govern Local

Acabat el mes de gener donem per tancat el camp de la setena onada de l’Observatori de Govern Local. Volem agrair a tots i cadascun dels secretaris i secretàries que ens han atès i la seva dedicació i paciència ja que gràcies a tots ells estem sent capaços de complir amb el cronograma previst a l’inici del projecte.

El treball de camp d’aquesta edició de l’observatori ha estat realitzat per 10 investigadors entre els quals s’han distribuit els 618 municipis catalans majors de 500 habitants que entraven a estudi. Entre tots ells s’ha realitzat una mitjana de quasi 30 municipis per setmana.

A partir d’ara ens centrarem en la validació, coherència i exactitud de les dades. Amb l’objectiu de poder escurçar al màxim el període entre la finalització de les visites i l’edició de l’informe de l’Observatori aquestes tasques s’han començat a realitzar de forma paral·lela al treball de camp. Tanmateix, en les properes setmanes és possible que ens tornem a posar en contacte amb municipis ja visitats per tal de confirmar o concretar algunes de les preguntes del qüestionari.

Així doncs, i a falta d’alguna visita que ens ha quedat pendent, tanquem la fase més maca de l’Observatori, la que ens apropa d’una forma més directa a la realitat diària dels municipis i del municipalisme català, i ens endinsem en les dades que hem anat recopilant amb l’objectiu de donar forma als informes finals que serviran d’explicació, una vegada més – i ja en van set-, de l’estat actual dels nostres ajuntaments.

Aquesta entrada s'ha publicat en Obscat7 i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari